Maatschappelijke bijdrage

Waar zet ik mij onbezoldigd voor in? Oftewel, wat is mijn kern-bijdrage? Wie helpt er nu niet graag eens mee op school, op  de lokale sportvereniging of gewoon in je eigen buurt. Sommige activiteiten komen echter steeds weer terug, alsof ze een duurzaam en permanent karakter hebben. Alsof je dit ‘moet’ doen. Voor mij heeft deze bijdrage te maken met kinderen en verbinden. De vorm dient zich vanzelf telkens aan.

 

Klaver4kids

De missie van Klaver4kids is verbinden. Verbinden als het gaat om het echt zien van kinderen. Verbinden als het gaat om het (her) ontdekken van het eigen innerlijke kind bij grote mensen. Zichtbaar maken van bestaande initiatieven en inzichtelijk maken van wat zij doen is een van de kernactiviteiten van Klaver4kids. Want zeg nou zelf: goed voorbeeld doet volgen! Het hoofddoel: zo veel mogelijk gelukkige kleine en grote mensen.
Voorbeeld van verbinding via de media: Ik heb een redactioneel stukje in het mooie blad Kinderwijz Magazine geschreven; over gelukkige kinderen en mooie initiatieven daaromheen (Expeditie geluk, WeKidz / 3e kamer en een prachtige school dat talent heel anders benadert). Het hele artikel vind je hier.

Wil je ook bijdragen? Mail mij!

 

United By Passion

Dit internationale initiatief is opgezet met de intentie, om vele miljoenen mensen in vriendschap met elkaar te verbinden, tot één ongekend grote kracht. Met als doel: wereldwijd leven vanuit ‘Hart en Ziel’, op alle terreinen. Iedereen is welkom en uitgenodigd om mee te doen!

Als voormalig kernteamlid kan ik je een bezoek aan de website van harte aanraden.